Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea, inainte de CEx-u PSD: nu trebuie sa guvernam pe ascuns

Dragnea, inainte de CEx-u PSD: nu trebuie sa guvernam pe ascuns

Autor:

Pana sa ajunga la sedinta Comitetului Executiv, in care sa se analizeze deja arhiinvocatul raport de evaluare a activitatii guvernamentale, in cele sase luni de cand Sorin Grindeanu conduce actualul Cabinet, Liviu Dragnea a repetat in cateva randuri ca abia dupa ce se va fi terminat CEx-ul vor fi facute declaratii.

 

Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 32 331x500 Dragnea, inainte de CEx u PSD: nu trebuie sa guvernam pe ascuns“Acum facem o analiza riguroasa, pe cifre, a raportului de evaluare”, a punctat seful PSD, in drumul catre incinta in care colegii sai din conducerea formatiunii il asteptau, alaturi de Sorin Grindeanu.

Dupa ce a parcurs coridorul, apropiindu-se tot mai mult de sala de sedinte, seful PSD a declarat: “avem CEx unde se va analiza un raport de evaluare la care s-a lucrat o perioada. (…) Nu este un CEx facut pentru cineva sau impotriva cuiva. Deciziile se vor lua democratic si vor fi facute publice. Le-am spus colegilor mei ca acest raport va fi facut public (…) noi nu trebuie sa guvernam pe ascuns, trebuie sa fie o guvernare total transparenta (…) trebuie sa propunem care sunt masurile pentru a recupera rapid aceste intarzieri”, a subliniat Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!