AcasăPoliticaDragnea, inainte de CEx: 5-6 variante de premier. Carmen Dan, una dintre...

Dragnea, inainte de CEx: 5-6 variante de premier. Carmen Dan, una dintre propuneri

După ce s-a ars cu Florin Iordache, Liviu Dragnea a salvat-o pe Carmen Dan în ultima clipă

Pana sa ajunga la sedinta conducerii PSD-ului, o reuniune foarte importanta, in contextul zilei de luni, la finele careia se spera sa se afle numele viitorului prim-ministru, Liviu Dragnea a confirmat, practic, faptul ca toti cei propusi participa la sedinta CEx-ului, rostind un singur nume.

„Am avut si ieri si zilele trecute discutii cu aproape toti presedintii de organizatii, cu doua exceptii, cu o serie de parlamentari – care sunt plecati din tara, de colegi din tara si au reiesit 5-6 variante pentru postul de prim-ministru. Am discutat aseara, azi-noapte si azi dimineata cu fiecare dintre ei si impreuna si se degajeaza o solutie”, a anuntat Dragnea, de la Parlament.

Intrebat in privinta prezentei ministrului interimar al Internelor la sedinta CEx-ului PSD, Carmen Dan, stiut fiind faptul ca nu e membru al acestui for, liderul social-democrat a confirmat, practic, un aspect vehiculat intens in spatiul public, in ultimele zile: „a fost una din propuneri si de-aia am rugat-o sa vina sa discutam”.

De altfel, pe langa numele lui Carmen Dan, in ultima perioada au mai circulat, pe surse, si alte posibile variante- cele ale Vioricai Dancila, Mihai Fifor, dar si Adrian Tutuianu, social-democrati considerati a avea sanse sa fie nominalizati pentru sefia Palatului Victoria.

author avatar
Cristina Stefan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger