AcasăPoliticaDragnea, in vizita la Guvern

Dragnea, in vizita la Guvern

Pesediștii au votat în bloc la CExN propunerile lui Dragnea

Dupa ce in cursul diminetii a fost la Ambasada Spaniei, ulterior prezentei premierului la sediul reprezentantei diplomatice, ambii inalti oficiali ai statului semnand in cartea de condoleante deschisa ca urmare a atacului din Barcelona, Liviu Dragnea a mers la Palatul Victoria.

Seful PSD a fost zarit intrand singur in sediul Guvernului. La momentul respectiv, premierul se afla in cladirea din Piata Victoria.

Discutiile dintre cei doi au loc pe fondul anuntului ca directorul Tarom a decis sa demisioneze, la o zi de cand se anuntasera controale la Tarom si Compania Nationala de Investitii. De altfel, intrebat pe acest subiect, Dragnea declara, dimineata, ca nu il intereseaza cine conduce compania. „Ma intereseaza ca aceasta companie sa devina ceea ce s-a stabilit in programul de guvernare, o companie aeriana puternica, stabila si profitabila”, a subliniat presedintele Camerei Deputatilor.

121 afisari

1 COMENTARIU

  1. La 02 februarie 1905 în Rusia, s-a născut la St. Petersburg, scriitoarea-filozof americană Zinovievna Alisa Rosenbaum, cunoscută în lumea literară sub pseudonimul Ayn Rand, care a decedat în luna martie 1982 la New York.
    Cuvintele acestei mari scriitoare nu s-au potrivit nicicând mai bine, ca în vremurile pe care le traim in Romania postcomunista.
    „ – Când vei constata că, în scopul de a produce, trebuie să obţii aprobarea de la acei care nu produc nimic;
    – când vei observa cum banii se scurg spre cei care nu activează în bunuri, ci în favoruri;
    – când vei înţelege că o mulțime de oameni se îmbogățesc prin luare de mită şi influența lor e mai eficace decât munca lor si că legile nu te protejează contra lor, ci dimpotrivă, ei sunt cei care sunt protejaţi împotriva ta;
    – când vei descoperi că este răsplătită corupția, iar onestitatea devine un sacrificiu de sine, atunci vei putea spune fără teama de a greşi, că soarta societăţii în care trăieşti, este condamnată la pieire.”
    Ayn Rand (1950).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger