Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea i-a luat la rost pe Grindeanu si pe ministrul Finantelor, in Parlament: Vom regla in interior

Dragnea i-a luat la rost pe Grindeanu si pe ministrul Finantelor, in Parlament: Vom regla in interior

Autor:

La foarte scurta vreme dupa ce Legea salarizarii unitare a fost votata in Camera Deputatilor, for decizional in cazul proiectului legislativ, Liviu Dragnea a urcat din nou la tribuna Parlamentului.

 

dragnea 317x500 Dragnea i a luat la rost pe Grindeanu si pe ministrul Finantelor, in Parlament: Vom regla in interiorDe aceasta data n-a mai facut aprecieri asupra actului normativ, cum facuse inainte de vot (DETALII AICI), ci pentru a-i lua la rost – in prima faza pe ministrul Finantelor – pe motiv ca a absentat nemotivat de la dezbaterile din Camera, iar apoi si pe Sorin Grindeanu, in calitatea sa de sef al Guvernului. “Este o problema ca astazi ministrul Finantelor n-a venit la Parlament sa sustina aceasta lege, cu toate ca avea timp”, a afirmat Dragnea, inainte de a-si prezenta scuze pentru aceasta situatie si de a spune ca “este o problema pe care noi o vom regla in interior”.

Cat il priveste pe Grindeanu, seful PSD s-a rezumat sa puna ca “era bine sa vina si premierul, pentru ca este o lege -poate cea mai importanta lege din acest an”.

Citeste si: Legea salarizarii a trecut si de Camera Deputatilor, forul decizional    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!