AcasăPoliticaDragnea i-a dat o replica dura lui Sturzu: Mi-a propus ceva care...

Dragnea i-a dat o replica dura lui Sturzu: Mi-a propus ceva care m-a cutremurat

Dupa cum era de asteptat, Liviu Dragnea nu a lasat netaxate afirmatiile tanarului deputat social-democrat, Mihai Sturzu.

Odata ce fostul lider al TSD a urcat la tribuna de la Romexpo, in sala in care s-au desfasurat dezbaterile inaintea alegerii noului lider al Tineretului Social Democrat, si a trimis o serie de sageti acide in directia sa, amintind detalii de pe site-ul Inaltei Curti, in privinta dosarului in care a ajuns in fata instantei, respectiv Referendumul, cerand, printre altele, ca liderul formatiunii sa se retraga din aceasta postura, Liviu Dragnea i-a oferit o replica dura, de la aceeasi tribuna.

Si a „dat din casa” un episod greu de imaginat. Mai precis, Dragnea a lansat o acuzatie dura la adresa lui Sturzu, despre care sustine ca ar fi incercat sa utilizeze emotia publica produsa dupa tragedia din cubul bucurestean in care au pierit 60 de tineri, in scopuri politice. „Mi-a propus domnul aviator Sturzu ceva cu care nu doar am fost de acord, ceva care m-a cutremurat – ca dupa tragedia de la Colectiv el sa foloseasca acea emotie (…) sa vina la sediul PSD cu niste tineri, sa se certe cu mine intr-o mica scena de teatru (…). Daca transformarea PSD-ului trebuie sa inceapa cu ceva, cu astfel de oameni trebuie sa inceapa. Nu este admisibil sa crezi ca poti folosi o astfel de tragedie pentru asa ceva”, a acuzat liderul PSD.

427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger