AcasăPoliticaDragnea: Eu nu am dubla personalitate ca altii

Dragnea: Eu nu am dubla personalitate ca altii

Liviu Dragnea i-a dat sah premierului pe Rosia Montana

Vicepremierul Liviu Dragnea a deschis un nou front de lupta in USL. Dupa ce s-a contrat cu liberalii, social-democratul si-a reglat tirul si asupra premierului Victor Ponta, despre care sustine ca ar avea ”dubla personalitate”.

Liviu Dragnea i-a dat sah premierului pe Rosia Montana

Deranjat de faptul ca Victor Ponta a batut in retragere si nu l-a sustinut in disputa legata de regionalizare/descentralizare, Liviu Dragnea i-a dat sah premierului pe Rosia Montana. Concret, vicepremierul a sustinut ca va vota proiectul in forma in care a fost depus la  Parlament. ”Ma interseaza daca statul roman castiga mai mult decat pana acum si mai mult decat cel care investeste si am inteles ca asa este. Din punct de vedere economic, cred ca exista un echilibru relativ corect. Trebuie sa ne gandim serios la ce facem in aceasta tara, daca vrem sa fim o tara dezvoltata care sa stea pe propriile picioare sau vrem sa facem din ea o gradina botanica. Putem avea dezvoltare cu protectia mediului, cele doua nu se exclud”, a afirmat Dragnea, precizand ca nu-si va schimba pozitia nici in viitor.

”Eu am avizat acest proiect de lege. Eu nu am personalitate dubla sa avizez un proiect de lege si sa vin in parlament cu alte haine si sa votez impotriva. Mi-am asumat acel aviz. Daca pe datele actuale am avizat, pe datele actuale o sa votez «pentru» in Parlament”, a mai spus vicepremierul, facand aluzie la premierul Victor Ponta, care a spus ca, desi ca prim-ministru este de acord cu proiectul minier, ca deputat va vota impotriva.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger