AcasăPoliticaDragnea: Dupa Congresul PNL, Antonescu va fi simplu pieton

Dragnea: Dupa Congresul PNL, Antonescu va fi simplu pieton

In opinia presedintelui executiv al social-democratilor, Liviu Dragnea, Crin Antonescu va ramane doar un „pieton”, dupa Congresul PNL de luna viitoare.

Inainte ca Antonescu sa-si anunte intentia de a se retrage de la interimatul pe care il asigura in fruntea PNL, dar si de a nu mai intra in cursa pentru presedintia Romaniei, in toamna, Dragnea declara, sambata, la Alexandria, ca dupa Congresul PNL, din 28-29 iunie, fostul copresedinte al USL ar putea sa ramana fara nicio candidatura – nici in partid, dar nici in lupta pentru prima functie in stat, favorit, fiind, in ambele cazuri, primarul Sibiului. „Domnul Antonescu, dupa parerea mea, dupa Congresul PNL, va fi simplu pieton. Nu va mai fi nimic. Nici candidat. Candidatul va fi Klaus Iohannis si la presedintie”, a declarat Dragnea.

Mai mult, social-democratul a punctat ca exista posibilitatea ca, de vreme ce destul de multe voci din PNL s-ar fi declarat nemultumite de alianta facuta de liberali cu PDL-ul, sa apara o miscare in randul formatiunii conduse interimar, la aceasta data, de Crin Antonescu. „S-ar putea ca, incet, incet, sa se formeze un grup care sa incerce sa refaca liberalismul in Romania”, a mai punctat ministrul Dezvoltarii.

author avatar
Cristina Stefan
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger