Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea, dupa anuntul lui Toader: nu e suficient

Dragnea, dupa anuntul lui Toader: nu e suficient

Autor:

Desi apreciaza unele aspecte ce tin de activitatea ministrului Justitiei, seful PSD a dat de inteles ca tot nu-i multimit pe deplin de ce face Toader la MJ.

 

dragnea 3 720x480 Dragnea, dupa anuntul lui Toader: nu e suficientCand a venit vorba despre arhiva SIPA si despre desecretizarea ei, Dragnea a comentat recentele precizari facute de catre Tudorel Toader pe o retea de socializare (DETALII AICI), trimitand o sageata in directia ministrului cu concluzia ca “sper sa se ajunga si la fapte”, onvocand interseul opiniei publice pe acest subiect: “Nu e suficent, cred ca trebuie sa se uite cu atentie si sa gandeasca procedura, mecanismul prin care informatiile relevante (…) trebuie facute publice. Oamenii vor sa stie daca instantele au fost influentate (…) sau mai sunt influentate si astazi de alte lucruri decat probele din dosar”.

ministru1 Dragnea, dupa anuntul lui Toader: nu e suficientTotodata, liderul social-democrat si, totodata, presedintele Camerei sustine varianta aflarii celor care au ajuns sa aiba acces la arhiva fosutlui serviciu secret de la Justitie. “Nu cred ca tot ce este acolo trebuie sa ramana in continuare secret. Este vorba si despre niste rapoarte, care pot fi desecretizate. (…) Ar trebui sa vedem cine a avut acces si de cate ori, in arhiva SIPA, de-a lungul anilor”, a mai explicat Liviu Dragnea, de la Parlament.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!