AcasăPoliticaDragnea, despre votul in cazul Udrea: O actiune organizata, prin care s-a...

Dragnea, despre votul in cazul Udrea: O actiune organizata, prin care s-a stabilit: cererile justitiei sa fie respinse

Comentand pe marginea votului dat, in urma cu doua zile, in plenul Camerei, in cazul fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului, liderul PsD a lasat sa se inteleaga ca unii uneperisti, dar si membri ai ALDE – formatiuni aliate cu PsD in Coalitia de guvernare – ar fi votat in vederea respingerii cererilor procurorilor, in privinta retinerii si a arestarii preventive a Elenei Udrea.

Mai mult, liderul social-democrat crede ca in cazul votului de miercuri „a fost o organizare foarte buna”, aratand cu degetul si in directia fostilor democrat-liberali, actualmente parte din marele PNL. „Cei de la PDL au votat in bloc impotriva solicitarii de la justitie, cei de la UNPR – la fel, se pare ca si cei de la ALDE si o mare parte din liberali. N-a fost un curent, dupa parerea mea a fost o organizare foarte buna. (…) Acolo a fost o actiune organizata, va spun foarte clar si raspicat, prin care s-a stabilit ca cele doua cereri ale justitiei (…) sa fie respinse”.

De altfel, Dragnea ca situatia votului din Camera trebuie discutata in cadrul sedintei Coalitiei, motivand ca este un subiect „serios”, dar, totodata, si ca nu crede ca e firesc faptul ca alesii isi „dau cu parerea cand institutii ale statului au anumite solicitari”.

Va amintim ca, dupa ce in prima faza au incuviintat solicitarea DNA privind inceperea urmaririi penale in cel de-al treilea dosar in care Udrea este cercetata de procuroi, ulterior deputatii au supus la vot si celelalte doua solicitari. Iar rezultatul optiunilor exprimate de catre parlamentarii din Camera, prin vot secret, cu bile, a aratat ca deputatii au fost de acord cu retinerea fostei sefe a PMP, dar nu si cu arestarea sa preventiva.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger