Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea, despre pragul privind abuzul in serviciu si “cuiul lui Pepelea”

Dragnea, despre pragul privind abuzul in serviciu si “cuiul lui Pepelea”

Autor:

Reactionand pe marginea deciziei Guvernului de a retrage de pe ordinea de zi a sedintei de vineri proiectul privind modificarea Codurilor, pe fondul hotararii Curtii Constitutionale pronuntate recent, Liviu Dragnea a subliniat ca nu a discutat despre acest pas nici cu premierul, nici cu ministrul Justitiei, pe motiv ca acestia au fost plecati din tara.

 

13508931 1088293881249358 2666871954013414782 n dragnea 1 720x480 Dragnea, despre pragul privind abuzul in serviciu si cuiul lui PepeleaExplicand, totodata, ca a vorbit ieri si alaltaieri, la telefon, cu seful Guvernului, Dragnea a tinut sa precizeze ca subiectul Codurilor nu s-a numarat printre cele abordate. “Cred ca au decis lucrul asta dupa decizia CCR. Cred ca asteapta motivarea, ceea ce mi se pare firesc. (…) Dupa, vor lua o decizie”, a detaliat liderul social-democrat.

Cat priveste varianta alegerii ca aceste modificari sa fie facute printr-o OUG, Dragnea n-a parut sa sustina ideea. “Nu cred ca este o idee buna Ordonanta. Ar trebui facuta o dezbatere mult mai serioasa, despre cat de mare ar trebui sa fie acest prag, care, in mod exagerat, dupa parerea mea, a devenit cuiul lui Pepelea”, a conchis Liviu Dragnea.

foto: facebook


2 comentarii to Dragnea, despre pragul privind abuzul in serviciu si “cuiul lui Pepelea”

  1. bebica

    Propun ca pragul de abuz in serviciu sa fie 10 lei .


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!