AcasăPoliticaDragnea, despre pragul privind abuzul in serviciu si "cuiul lui Pepelea"

Dragnea, despre pragul privind abuzul in serviciu si „cuiul lui Pepelea”

Dragnea participă, dar nu se bagă

Reactionand pe marginea deciziei Guvernului de a retrage de pe ordinea de zi a sedintei de vineri proiectul privind modificarea Codurilor, pe fondul hotararii Curtii Constitutionale pronuntate recent, Liviu Dragnea a subliniat ca nu a discutat despre acest pas nici cu premierul, nici cu ministrul Justitiei, pe motiv ca acestia au fost plecati din tara.

Explicand, totodata, ca a vorbit ieri si alaltaieri, la telefon, cu seful Guvernului, Dragnea a tinut sa precizeze ca subiectul Codurilor nu s-a numarat printre cele abordate. „Cred ca au decis lucrul asta dupa decizia CCR. Cred ca asteapta motivarea, ceea ce mi se pare firesc. (…) Dupa, vor lua o decizie”, a detaliat liderul social-democrat.

Cat priveste varianta alegerii ca aceste modificari sa fie facute printr-o OUG, Dragnea n-a parut sa sustina ideea. „Nu cred ca este o idee buna Ordonanta. Ar trebui facuta o dezbatere mult mai serioasa, despre cat de mare ar trebui sa fie acest prag, care, in mod exagerat, dupa parerea mea, a devenit cuiul lui Pepelea”, a conchis Liviu Dragnea.

foto: facebook

author avatar
Cristina Stefan
229 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger