AcasăPoliticaDragnea, despre Oprea: Stiu - si a si spus - ca e...

Dragnea, despre Oprea: Stiu – si a si spus – ca e un om de onoare. Fiecare decide cum isi gestioneaza propria onoare

Liderul PSD spune ca, asemeni opiniei publice, ar vrea „foarte curand raspunsuri despre responsabili, despre cine se face vinovat, daca sunt vinovati”, in cazul politistului de la Rutiera care a murit in timp ce isi facea meseria -fiind parte a coloanei oficiale a vicepremierului- in urma unui cumplit accident de circulatie produs pe Calea Stirbei Voda din Capitala.

Aspectul pe care Dragnea l-a anuntat luni la amiaza a venit la cateva ore dupa ce ministrul Oprea a anuntat ca institutia pe care o conduce pune la dispozitie anchetatorilor inscrisurile pe care le solicita, dar a dat de inteles, totodata, ca nu se retrage din fruntea MAI.

Cand presa a vrut sa afle pozitia sale fata de accidentul in care a pierit agentul de la Rutiera, Dragnea a lasat sa se inteleaga, marti, la finele sedintei la nivelul conducerii social-democrate – Biroul Permanent National -ca doar Ponta si Oprea pot decide asupra unui eventual pas in retragere a actualului sef al MAI.

„O tragedie – un tanar politist a murit, in uniforma, executand niste ordine pe care le-a primit de la superiorii lui”, a punctat Dragnea, amintind totodata ca impartaseste crezul enuntat de Gabriel Oprea, cu doar cateva ore inainte, cum ca „nimeni nu e mai presus de lege”.

Totodata, liderul social-democratilor a adus in discutie notiunea de onoare, lasand sa se inteleaga ca persoanele care au facut apel la acest atribut in trecut sunt si cele care pot decide sa intareasca valoarea unor cuvinte prin gesturi concludente. „Din cate stiu eu, din cate l-am vazut pe Gabriel Oprea in ultima perioada stiu – si a si spus- ca e un om de onoare. (…) Nu vreau sa politizam foarte mult aceasta tragedie. Mi se pare foarte clar, din punct de vedere al legalitatii si al onoarei, fiecare om stabileste si hotaraste cum isi gestioneaza propria onoare”, a conchis seful PSD, principala formatiune din Coalitia din care face parte si UNPR, formatiunea in fruntea careia se afla Gabriel Oprea.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger