AcasăPoliticaDragnea, despre Nicusor Dan: A incalcat legea. Sunt curios daca cineva ii...

Dragnea, despre Nicusor Dan: A incalcat legea. Sunt curios daca cineva ii da peste bot, penal

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea nu trece cu vederea un aspect ce tine de comportamentul unuia dintre adversarii Gabrielei Firea, la Primaria Capitalei.

Liviu Dragnea

Pe fondul anuntului facut din directia lui Nicusor Dan, in privinta intentiei formatiunii sale de a contesta numararea voturilor in cazul Primariei Sectorului 1, unde a candidat Clotilde Armand, despre care se crezuse initial, in speta duminica seara tarziu, dupa aflarea primelor exit-poll-uri, ca ar fi obtinut un rezultat superior adversarilor, situatie care, luni dimineata, a fost demontata de cifrele prezentate din directia BEC, seful PSD pare decis sa nu il ierte pe liderul USB.

Seara trecuta, la Romania Tv, seful PSD a facut referire la un filmulet postat de Dan pe contul lui de Facebok, dupa incheierea campaniei electorale, declarandu-se curios sa afle in ce masura se vor sesiza autoritatile. „A incalcat legea! Asta inseamna ca voturile obtinute de USB, inclusiv de dumnealui, reprezinta foloase necuvenite, nepatrimoniale. Sunt foarte curios daca vreun procuror se autosesizeaza. Pentru ca au fost multe comentarii pe procesul meu, ca am indemnat lumea sa vina la vot si de-asta au fost foloase necuvenite. Acest om care vorbeste de anticoruptie, de cinste si de respectarea legii a incalcat flagrant legea. Adica e infractiune. Sunt curios sa vedem daca cineva ii da peste bot. Penal, vreau sa spun”, a declarat Liviu Dragnea, citat de rtv.net.

author avatar
eNational
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger