AcasăPoliticaDragnea demonteaza zvonurile privind o eventuala remaniere a Guvernului

Dragnea demonteaza zvonurile privind o eventuala remaniere a Guvernului

In conditiile in care s-a vehiculat informatia privind o posibila remaniere a actualului Executiv, dar si despre faptul ca actualul lider al PSD ar urma chiar sa ajunga sa faca parte din Guvern, Liviu Dragnea a explicat cum stau lucrurile, de fapt.

Despre varianta unor posibile schimbari in randul Cabinetului Ponta, despre care s-a vorbit insistent, in ultimele zeci de ore, Dragnea a sustinut, seara trecuta, la Romania TV, ca nici macar nu s-ar fi pus astfel problema in randul formatiunii pe care o conduce, pentru simplul motiv ca, desi admite ca e posibil sa existe si nemultumiri in interiorul PSD-ului, concluzia e ca Ponta se bucura si in continuare de sustinerea partidului sau, principala formatiune din arcul guvernamental, pentru a ramane la Palatul Victoria.

„Nu s-a discutat in partid despre nici o remaniere, nici oficial, nici neoficial. Nu exista nici o intentie de remaniere. Am discutat si cu Ponta despre aceste zvonuri. (…) Nu se pune problema ca PSD-ul sa retraga sprijinul lui Ponta”, a conchis Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger