AcasăPoliticaDragnea da din nou ochii cu judecatorii Instantei Supreme

Dragnea da din nou ochii cu judecatorii Instantei Supreme

Liviu Dragnea se dovedeste mai mult decat maleabil, pornind negocierile de la pastrarea Dezvoltarii pentru sine

UPDATE: Aflat la Inalta Curte, Liviu Dragnea a aflat, marti, ca magistratii au stabilit ca nouul termen in procesul sau sa fie 23 mai.

Fara sa vrea sa faca niciun fel de declaratii in momentul in care a ajuns la Inalta Curte, marti la pranz, cu putine minute inainte de ora 12, Liviu Dragnea si-a facut loc printre reporteri si cameramani si s-a grabit sa intre in cladierea instantei.

Prezenta celui de-al treilea om in stat in fata judecatorilor are legatura cu dosarul in care procurorii DNA l-au acuzat pe Dragnea de instigare la abuz in serviciu, in aceeasi cauza fiind cercetata si fosta sotie a liderului PSD, Bombonica Prodana (fosta Dragnea).

In urma cu doar o zi, Inalta Curte respinsese contestatia la executare formulata, in chip de cale extraordinara de atac, fata de pedeapsa definitiva dispusa de instanta in dosarul „Referendumul”. Ceea ce inseamna, pe scurt, ca Dragnea a ramas cu pedeapsa de doia ani cu suspendare.

author avatar
Cristina Stefan
117 afisari

1 COMENTARIU

  1. ACEST DERBEDEU CU MANECHINII CIOCIOLINELE SI IZMENARII DIN POLITICA ROMANEASCA TREBUIE SA AJUNGA CAT MAI REPEDE LA JILAVA SAU SA FIE TRATATI PRECUM AVRAM IANCU.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger