Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea, cu explicatii despre impozitul pe cifra de afaceri

Dragnea, cu explicatii despre impozitul pe cifra de afaceri

Autor:

Printre alte aspecte ce tin de sa-i spunem adaptarea din mers a programului de guvernare, in aplicarea careia insusi premierul desemnat a declarat, joi, ca sunt intarzieri, liderul social-democrat a facut precizari.

 

dragnea 4 720x480 Dragnea, cu explicatii despre impozitul pe cifra de afaceri

Vrea ca “toate firmele cinstite sa aiba de castigat”

Mai exact a facut referiri in privinta impozitului pe cifra de afaceri. “Eu am inteles ca Guvernul face o analiza serioasa si obligatorie. Avem niste cifre. Companiile mari, multinationale, pe care vrem sa le sprijinim in continuare, au o cifra de afaceri de vreo 580 de mld. de lei, companiile romanesti de 550 mld. lei. Cele care au o cifra de afaceri raporteaza doar 9 miliarde profit impozabil (…) acolo exista niste cauze. Cred ca Guvernul este obligat sa verifice daca sunt cauze obiective (…), iar daca sunt subiective, sa vedem cum facem ca toate firmele din Romania sa actioneze cinstit si (…) statul roman sa primeasca acel impozit”, a subliniat Liviu Dragnea.

Dragnea a explicat ca se vor face analize, simulari si vor fi discutii. “Nu zice nimeni ca se va impune un impozit pe cifra de afaceri extraordinar de mare”, a mai sustinut Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!