AcasăPoliticaDragnea contesta condamnarea in dosarul "Referendumul"

Dragnea contesta condamnarea in dosarul „Referendumul”

UPDATE 2 – Liviu Dragnea mai are de asteptat pana asa afle soarta cererii sale, o data ce solicitarea a fost amanata din nou, de aceasta data pentru 24 aprilie.

UPDATE – Avocatii sefului PSD au cerut in instanta o expertiza informatica – menita sa lamureasca daca motivarea a fost redactata sau nu in termenul legal de 30 de zile, dar si copii dupa cererile de pensionare a doua dintre judecatoarele care au dat sentinta, printre ele Livia Stanciu. Conform Romania TV, ambele solicitari au fost respinse.

Magistratii Curtii Supreme judeca, luni, solicitarea inaintata de aparatorii legali al celui de-al treilea om in stat, fata de decizia definitiva primita in dosarul „Referendumul”.

Este vorba despre calea exceptionala de atac, si anume contestatia la executare, depusa de avocatul lui Dragnea la decizia definitiva, in urma careia s-a ales cu doi ani de inchisoare cu suspendare.

Cererea depusa de catre liderul PSD se judeca de catre Completul de cinci judecatori de la Inalta Curte, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis, in urma cu aproape o luna, trimiterea cauzei la ICCJ.

Din cate a declarat in presa in aceasta privinta, Dragnea a facut referire la faptul ca nu a primit motivarea deciziei nici dupa 10 luni de la condamnarea cu suspendare.

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger