AcasăPoliticaDragnea arunca manusa procurorilor DNA: Anul viitor o facem si mai lata!

Dragnea arunca manusa procurorilor DNA: Anul viitor o facem si mai lata!

Trimis in judecata pentru fraudarea referendumului din vara lui 2012, vicepremierul Liviu Dragnea s-a inchinat, deunazi, la moastele Sfintei Parascheva.

Liviu Dragnea i-a anuntat pe procurori ca va repeta figura de la referendum si la alegerile din 2014

Ca un bun crestin, social-democratul sustine ca nu a cerut nimic pentru el, ci a preferat sa-si pomeneasca dusmanii. ”M-am rugat pentru cei care au gandit rau cu dosarul ala si cu ce au gandit sa faca. M-am rugat pentru toti cei care au avut dusmanie in suflet si au gandit rau”. Cum insa indatoririle de partid nu-i dau pace, Dragnea a dat uitarii momentul de piosenie si s-a prezentat in fata doamnelor din PSD ”mai determinat” ca niciodata. ” Va multumesc mult celor care m-asi sunat si mi-ati transmis incurajari. Ma tin tare in continuare si pentru ca am sprijinul dumneavoastra, dar si pentru faptul ca nu am cum sa cedez cand discutam de nevinovatie suta la suta”, le-a asigurat presedintele executiv al PSD pe colegele sale de partid.

Vicepremierul s-a rugat la Sfanta Parascheva

Mai mult, ca sa demonstreze ca nu a luat frica DNA, vicepremierul Liviu Dragnea a dat de inteles ca-si va perfectiona tehnica  pana la europarlamentarele si prezidentialele din 2014. ” Va asigur ca si in cele doua campanii electorale de anul viitor vom lucra mai bine ca pana acum”, a mai spus social-democratul. Numai buna pentru a le impresiona pe domanele din partid, declaratia lui Liviu Dragnea nu a fost insa si pe placul colegilor, multi dintre acestia considerand-o ”nefericita”. ” Il trage pe dracu` de coada. Daca tot sustine ca este o victima, de ce le da apa la moara procurorilor”, a comentat un lider local al PSD.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger