AcasăPoliticaDragnea: Aritmetic, USD poate asigura guvernarea fara PNL. Daca vor sa rupa...

Dragnea: Aritmetic, USD poate asigura guvernarea fara PNL. Daca vor sa rupa USL, sa o faca mai repede!

Liviu Dragnea

Bazandu-se pe argumente de ordin matematic, social-democratul Liviu Dragnea sustine ca Uniunea Social Democrata (USD) poate asigura guvernarea. Insa in ciuda acestui lucru, social-democratii, prin vocea liderului executiv al formatiunii, sustin ca nu isi doresc excluderea PNL-ului din Alianta aflata la guvernare.

Liviu Dragnea

Dragnea arunca bomba. Din calculele facute de social democrati, recent parafata alianta pentru europarlamentare, USD – formata din PSD, UNPR si PC- ar putea asigura guvernarea. Insa, insista vicepremierul, social-democratii nu isi doresc scoaterea din schema a PNL-ului. „Nu vrem sa excludem PNL-ul. Daca e sa va raspund strict aritmetic, raspunsul este „da”, dar nu vrem sa se ajunga la asa ceva”, le-a spus PSD-istul jurnalistilor.

Totodata, cand a fost intrebat daca liberalii intentioneaza sa rupa USL-ul, Dragnea spune ca nu crede ca liderii PNL au un asemenea plan, cu toate acestea considera ca ar fi cazul sa se decida mai repede, nu de alta, dar timpul trece, iar indecizia lor afecteaza functionarea Executivului.  „Sper sa nu. Sper sa nu doreasca lucrul asta, dar daca vor, sa o faca, Doamne iarta-ma, mai repede, pentru ca deja trec zilele si sunt decizii importante de luat (…) Guvernul asta trebuie sa inceapa sa refunctioneze asa cum a functionat foarte bine pana acum cateva zile”, a punctat Dragnea.

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger