AcasăPoliticaDragnea anunta la mijlocul saptamanii propunerea de premier: "Nu am de gand...

Dragnea anunta la mijlocul saptamanii propunerea de premier: „Nu am de gand sa pornesc un razboi politic”

Misterul numelui noului sef de la Palatul Victoria va fi spulberat la mijlocul saptamanii, cand Liviu Dragnea si-a propus sa anunte numele celui propus drept viitor premier.

Cel mai probabil, acest lucru se va intampla miercuri, cand PSD-ul ar urma sa ajunga sa discute cu primul om in stat. De altfel, seful PSD a reiterat ideea ca prima oara propunerea de premier va fi facuta la Cotroceni, cu ocazia consultarilor cu Klaus Iohannis, urmand ca apoi sa fie anuntat si public numele celui care va fi desemnat sa formeze echipa guvernamentala. „Nu am de gand sa pornesc niciun razboi politic, nici conflicte inutile, Romania nu are nevoie de asa ceva”, a subliniat Liviu Dragnea, seara trecuta, la Romania Tv.

Totodata, liderul social-democrat a subliniat ca aceasta propunere de premier va fi convenita cu partenerii de la ALDE, si ca principalul criteriu ar fi „garantia” ca programul de guvernare propus de PSD in campanie – si votat de electorat, pe 11 decembrie -„va fi pus in practica”.

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger