AcasăPoliticaDragnea anunta in ce situatie se retrage "sigur" de la sefia PSD,...

Dragnea anunta in ce situatie se retrage „sigur” de la sefia PSD, dupa locale

In conditiile in care dupa ce si-a aflat decizia definitiva in dosarul „Referendumul”, in care a primit doi ani cu suspendare, a ramas in fruntea PSD, motivandu-si gestul prin faptul ca a incercat sa evite o lupta interna in randul formatiunii, inainte de alegerile locale, Liviu Dragnea a revenit asupra subiectului.

De aceasta data, seara trecuta, la Romania TV, liderul social-democrat a dat drept sigura plecarea sa de la carma Partidului Social Democrat in situatia in care PSD nu obtine un rezultat bun la localele de duminica. „Daca vom castiga aceste alegeri locale, ar fi destul de dificil sa explici ca pleci, dupa o victorie. Daca rezultatul va fi prost, atunci inseamna ca decizia mea a fost gresita si o sa plec. Rezultat prost inseamna sa fim pe locul doi la aceste alegeri (…) Daca iesim pe locul doi, o sa-mi dau demisia sigur, ma retrag”, a sustinut Dragnea.

Insa cateva momente mai tarziu, acelasi Liviu Dragnea explica, practic, ca acest lucru nu prea are cum sa se intample, admintand ca sunt „sanse mici” ca formatiunea pe care o conduce sa piarda alegerile locale.

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger