Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea anunta ca Nicolae e gata sa-si retraga amendamentele

Dragnea anunta ca Nicolae e gata sa-si retraga amendamentele

Autor:

Pe fondul controverselor iscate de pasul facut de catre Serban Nicolae si pe al amanarii dezbaterilor in Comisia Juridica a Senatului pe marginea proiectului Legii gratierii, seful PSD a facut o precizare esentiala despre demersul senatorului social-democrat.

 

12509864 986544938090920 3126820941095848979 n dragnea 1 317x500 Dragnea anunta ca Nicolae e gata sa si retraga amendamenteleSi anume a anuntat, luni, ca a discutat cu Serban Nicolae despre amendamentele pe care acesta le-a depus acestui act normativ, care ar fi urmat sa includa printre faptele iertate si infractiuni de coruptie. Ba mai mult, a explicat ca parlamentarul pesedist, care si conduce, de altfel, Comisia Juridica a Senatului, s-a aratat dispus sa faca pasul inapoi. “Chiar a doua zi. Si mi-a si transmis ca le va retrage”, a lamurit Liviu Dragnea.

Serban Nicolae Dragnea anunta ca Nicolae e gata sa si retraga amendamentele


1 Comentariu la Dragnea anunta ca Nicolae e gata sa-si retraga amendamentele

  1. SOCRATE

    ACESTI INFRACTORI AJUNSI IN FUNCTII PUBLICE IMPORTANTE PE CAI NEDEMOCRATICE (O GRUPARE INFRACTIONALA NUMITA PARTID ALEASA DE CATRE 20% DINTRE ALEGATORI(vai mama lor) NU POATE REPREZENTA O NATIUNE UN POPOR)TREBUIE SCOSI DIN VIATA PUBLICA DE CATRE SOCIETATE CIVILA organizata si neorganizata pentru a SALA CE SE MAI POATE DIN RO.
    UN PUI DE MILITIAN DE TELEORMAN CARE A SARACIT UN JUDET SI NU NUMAI NU POATE DEZVOLTA IN VECI PROGRAME LA NIVEL REPUBLICAN.
    Un distins manechin-NIMFOMAN ajuns seful Senatului cu 1,5 neuroni nici daca i se prezinta filme animate despre democratie nu le poate intelege pt ca este TOTAL LIPSIT DE DISCERNAMANT.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!