AcasăPoliticaDragnea anunta ca Nicolae e gata sa-si retraga amendamentele

Dragnea anunta ca Nicolae e gata sa-si retraga amendamentele

Pe fondul controverselor iscate de pasul facut de catre Serban Nicolae si pe al amanarii dezbaterilor in Comisia Juridica a Senatului pe marginea proiectului Legii gratierii, seful PSD a facut o precizare esentiala despre demersul senatorului social-democrat.

Si anume a anuntat, luni, ca a discutat cu Serban Nicolae despre amendamentele pe care acesta le-a depus acestui act normativ, care ar fi urmat sa includa printre faptele iertate si infractiuni de coruptie. Ba mai mult, a explicat ca parlamentarul pesedist, care si conduce, de altfel, Comisia Juridica a Senatului, s-a aratat dispus sa faca pasul inapoi. „Chiar a doua zi. Si mi-a si transmis ca le va retrage”, a lamurit Liviu Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
117 afisari

1 COMENTARIU

  1. ACESTI INFRACTORI AJUNSI IN FUNCTII PUBLICE IMPORTANTE PE CAI NEDEMOCRATICE (O GRUPARE INFRACTIONALA NUMITA PARTID ALEASA DE CATRE 20% DINTRE ALEGATORI(vai mama lor) NU POATE REPREZENTA O NATIUNE UN POPOR)TREBUIE SCOSI DIN VIATA PUBLICA DE CATRE SOCIETATE CIVILA organizata si neorganizata pentru a SALA CE SE MAI POATE DIN RO.
    UN PUI DE MILITIAN DE TELEORMAN CARE A SARACIT UN JUDET SI NU NUMAI NU POATE DEZVOLTA IN VECI PROGRAME LA NIVEL REPUBLICAN.
    Un distins manechin-NIMFOMAN ajuns seful Senatului cu 1,5 neuroni nici daca i se prezinta filme animate despre democratie nu le poate intelege pt ca este TOTAL LIPSIT DE DISCERNAMANT.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger