AcasăPoliticaDragnea: Am vorbit cu Antonescu. Daca PNL revine, il sustinem la prezidentiale

Dragnea: Am vorbit cu Antonescu. Daca PNL revine, il sustinem la prezidentiale

Liviu Dragnea

Prezent, vineri, in Teleorman, alaturi de liderul PC, Daniel Constantin, social-democratul Liviu Dragnea a facut o serie de precizari cu privire la alegerile prezidentiale.

Liviu Dragnea

Spunand ca nu exista nicio intelegere intre PSD sau Uniunea Social Democrata (PSD, PC, UNPR) pentru a-l sustine pe Calin Popescu Tariceanu la alegerile pentru sefia statului, Dragnea a declarat ca s-ar putea ca Uniunea sa isi caute candidat propriu, in cazul in care Antonescu nu se razgandeste cu privire la ruptura USL, destramare despre care PSD-istul a spus ca a privit-o cu „parere de rau”.

De altfel, Dragnea a dat de inteles ca a vorbit, joi, cu Antonescu, telefonic, fiind sunat de catre liderul PNL, cu care a discutat, printre altele, si despre Tariceanu si o posibila alianta cu fostul premier. Cum acest lucru nu se va intampla, sustine, Dragnea, intrebat despre candidatul sustinut de PSD la prezidentiale, social- democratul a raspuns:  „Daca PNL revine in USL, ceea ce am hotarat (…) ramane valabil. Nu putem sa ne jucam cu aceste candidaturi. S-au adoptat hotarari referitoare la nume. Am discutat sa sustinem candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale. Daca PNL nu va reveni langa noi, USD trebuie sa aiba un candidat propriu”. Dragnea nu dat, insa, niciun nume cu privire la cine anume ar urma sa fie acest candidat al Uniunii Social Democrate.

210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger