Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea: Am crezut mult in Sorin Grindeanu si-mi asum asta

Dragnea: Am crezut mult in Sorin Grindeanu si-mi asum asta

Autor:

Printre alte aspecte pe care a tinut sa le aduca in atentia parlamentarilor prezenti la tribuna salii de plen, cu prilejul dezbaterii motiunii de cenzura la adresa Cabinetului Grindeanu, ramas fara sustinerea politica a PSD si ALDE, Liviu Dragnea a invocat increderea cu care spune ca l-a investit pe actualul premier.

 

grindeanu dragnea Dragnea: Am crezut mult in Sorin Grindeanu si mi asum asta“Am crezut mult in Sorin Grindeanu si-mi asum asta. N-am facut-o in gluma (…) din pacate acum, n-o spun cu niciun fel de bucurie, se agata de scaun in cel mai nefericit mod”, a subliniat liderul social-democrat.

Dragnea a tinut sa se stie ca Sorin Grindeanu “a ajuns acolo pentru ca cele doua partide, intr-un mod statutar, au decis sa-i acorde un vot de incredere”, si ca tot acestea au decis sa ii retraga aceasta sustinere politica. “Va fi acuzat, probabil, mai tarziu, de o atitudine lipsita de onoare, de responsabilitate (…) fata de romani si fata de noi, partidele care  l-am sustinut”, a adaugat Liviu Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!