AcasăPoliticaDragnea a votat deja la alegerile interne: "Ziua de azi poate sa...

Dragnea a votat deja la alegerile interne: „Ziua de azi poate sa fie un inceput pentru un drum nou pentru PSD”

Social-democratii sunt asteptati, duminica, in ciuda vremii urate, sa se prezinte la urne pentru a-si exprima optiunea in cadrul alegerilor interne. Cum in cursa e un singur candidat, pe buletinele de vot este trecut doar un nume: cel al lui Liviu Dragnea.

Actualul lider interimar al PSD-ului, fost numarul doi in partid, in perioada in care in fruntea formatiunii social-democrate s-a aflat Victor Ponta, si-a exprimat deja, duminica, optiunea in cadrul alegerilor interne la care a ramas, de altfel, unicul candidat.

Asadar, Liviu Dragnea a votat, la Turnu Magurele. La iesirea de la urne, social-democratul cu sanse mari de a deveni cel de-al saselea presedinte al Partidului Social Democrat a marturisit si cu ce anume gand a intrat in cabina de vot, la alegerile interne in care, in premiera, toti membrii PSD, peste o jumatate de milion de persoane, isi pot exprima optiunea, si nu doar delegatii prezenti la Congres, cum se intamplase pana acum. „Am votat cu speranta ca ziua de azi poate sa fie un inceput pentru un drum nou pentru PSD. (…) Avem in fata multe provocari”, a declarat Dragnea.

Cat priveste ipoteza concretizarii celei mai probabile variante, respectiv cea in care castiga sefia partidului, actualul lider interimar al PSD sustine ca s-ar putea vorbi despre o alta premiera in istoria formatiunii pe care o reprezinta. „Probabil, probabil ca la sfarsitul zilei voi fi ales presedintele PSD-ului – sper – si s-ar putea sa fiu singurul presedinte al PSD-ului care a plecat dintr-o organizatie mica (din Teleorman-n.r) si care a parcurs toate treptele in partid”, a lamurit social-democratul.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger