AcasăPoliticaDragnea a ajuns din nou fata instantei, in dosarul in care e...

Dragnea a ajuns din nou fata instantei, in dosarul in care e acuzat de instigare la abuz in serviciu

Al treilea om in stat si-a inceput ziua la Inalta Curte. Motivul prezentei sale in sala de judecata a fost dat de faptul ca marti a avut loc un nou termen in dosarul in care procurorii il acuza pe Dragnea de instigare la abuz in serviciu.

UPDATE- „Marea problema in Romania ramane abuzul in serviciu (…) „, a sustinut Liviu Dragnea, la iesirea din sala de judecata.

Pana sa plece de la instanta, Dragnea a dat din nou ochii cu femeia care i-a cerut, in sala de judecata, demisia. Aceasta a revenit sustinand ca i-a „pregatit o coala si-un pix”, ca sa-si dea demisia din fruntea Camerei Deputatilor. „Cred ca dvs. doriti demisia mea din viata. Sunt foarte multi din cei (…) deranjati de cat de mult spun adevarul despre ceea ce se intampla in Romania”, a precizat seful PSD, in chip de replica pentru solicitarea primita.

Totodata, s-a aflat ca fosta sotie a lui Dragnea au cerut sesizarea CCR-ului, in oriuvinta acuzatiei de abuz in serviciu. „Am vazut ca toti avocatii sustin, l-am intrebat si a spus ca este o cutuma (…) nu sunt jurist”, a explicat seful PSD.

––

E de mentionat faptul ca in sala de judecata in care se afla politicianul a avut loc si un incident. Mai precis, o femeia aflata in incinta – despre care nu se stie cine anume este – i-a spus sefului PSD ca ar trebui sa demisioneze, moment in care au intervenit jandarmii, iar respectiva a parasit sala de judecata.

In dosarul respectiv a fost actionata in instanta, in vara anului trecut, si fosta sotie a presedintelui Camerei Deputatilor, Bombonica Prodana. Trebuie spus ca Dragnea a refuzat varianta judecarii cauzei in procedura simplificata.

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger