AcasăPoliticaDosarul Referendumul, amanat pana in ianuarie

Dosarul Referendumul, amanat pana in ianuarie

La termenul de luni al dosarului in care 74 de persoane, printre care si actualul lider social-democrat, Liviu Dragnea, au fost judecati in privinta unor aspecte ce tin de referendumul din urma cu aproximativ trei ani, privind demiterea fostului sef al statului, s-a dispus o amanare a cauzei.

Hotararea a fost luata de completul de magistrati ai Instantei Supreme, luni, ca urmare a faptului ca, potrivit b1.ro, unul dintre cei cinci judecatori nu a putut fi prezent la sedinta din ziua curenta, ceea ce a facut, practic, imposibila continuarea etapelor implicate de procesul de judecata. Drept urmare, un nou termen a fost stabilit pentru finele primei luni a anului viitor, mai precis pentru 29 ianuarie 2016.

Este vorba  despre dosarul in care Liviu Dragnea a fost condamnat, in prima instanta, la un an de inchisoare cu suspendare si in care, dupa cum mentionam anterior, au mai fost trimise in judecata alte 74 de persoane, in legatura cu referendumul din 2012. Secretar general al PSD la acea data, actualul lider social-democrat a fost acuzat de „folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite”.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger