Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dosarul fostului sef al Camerei, Bogdan Olteanu, ajunge in instanta

Dosarul fostului sef al Camerei, Bogdan Olteanu, ajunge in instanta

Autor:

Cercetat la momentul de fata in arest la domiciliu, fostul politician care a ocupat, in urma cu aproape opt ani, a treia functie in stat va ajunge in fata magistratilor Curtii Supreme.

 

Bogdan Olteanu 3 416x500 Dosarul fostului sef al Camerei, Bogdan Olteanu, ajunge in instantaTotul ca urmare a faptului ca procurorii DNA, care il acuza de trafic de influenta – mai exact ca ar fi primit nu mai putin de un milion de euro, precum si sustinere electorala de la un om de afaceri (Sorin Ovidiu Vintu-n.r) in privinta numirii lui Mihaiu in postura de guvernator al Deltei Dunarii – au decis trimiterea cauzei in instanta.

Totodata, procurorii au anuntat, marti, faptul ca propun inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura a controlului judiciar, in cazul lui Olteanu, dar si ca s-a dispus instituirea sechestrului pe mai multe bunuri apartinand fostului liberal. Mai exact, “avand in vedere necesitatea de a evita ascunderea, instrainarea sau sustragerea de la urmarire a bunurilor detinute de inculpat pentru a servi la confiscarea prin echivalent a sumei de un milion de euro, precum si dispozitiile art. 20 din legea 78/2000, care prevad ca in situatia infractiunilor de coruptie, luarea masurilor asiguratorii este obligatorie, s-a dispus instituirea masurii asiguratorii a sechestrului pe bunurile mobile si imobile aflate in proprietatea inculpatului”, transmit procurorii intr-un comunicat.

Anchetatorii anticoruptie noteaza si faptul ca in cazul de fata sunt cercetate in continuare si alte persoane, doar ca respectivele cauze au fost disjunse de cea a lui Bogdan Olteanu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!