Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Doi dintre militarii romani raniti in Afganistan, transferati in Germania

Doi dintre militarii romani raniti in Afganistan, transferati in Germania

Autor:

La cateva zile de cand au trecut prin momente dificile, militarii romani care au fost raniti, in urma exploziei unei masini-capcana, in apropiere de Kandahar, se simt in ce in ce mai bine.

 

sediul MApN 300x200 Doi dintre militarii romani raniti in Afganistan, transferati in GermaniaEvolutia starii lor de sanatate, monitorizata atent de catre specialisti, i-a facut pe medici sa anunte ca toti cei patru sunt in afara oricarui pericol, dupa cum au anuntat reprezetantii Ministerului Apararii, sambata, intr-un comunicat.

Mai trebuie precizat ca in cazul a doi dintre raniti s-a decis transferul, in cursul zilei trecute, catre un spital militar din Germania, mai precis din Landstuhl. Cei doi urmeaza sa fie supusi unor “investigatii suplimentare”.

Va amintim ca militarii romani, aflati in Afganistan, au fost transportati la spitalul din Kandahar, dupa ce au fost raniti, joi dimineata. S-a intamplat in timp ce se aflau intr-o misiune de patrulare, in urma exploziei unei masini-capcana. Deflagratia a avut loc la 8 kilometri de baza militara  din orasul afgan amintit.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!