AcasăPoliticaDodon, avertisment pentru Basescu in privinta recent dobanditei cetatenii moldovenesti

Dodon, avertisment pentru Basescu in privinta recent dobanditei cetatenii moldovenesti

Candidatul socialist prorus nu i-a lasat prea mult timp la dispozitie lui Traian Basescu pentru a se bucura de obtinerea cetateniei moldovenesti. Igor Dodon s-a grabit sa dea de inteles ca, in cazul in care va iesi invingator dupa al doilea tur de scrutin, cel din 13 noiembrie, ii va retrage aceasta titulatura.

Asadar, chiar in seara zilei in care Traian Basescu a depus juramantul de credinta, la Ambasada Moldovei, fostul presedinte roman s-a trezit cu o avertizare din directia opozantului candidatei pe care cel dintai a declarat fatis ca o sustine pentru a castiga prima functie in Republica Moldova, si anume Maia Sandu. „Dle Basescu, profitati acum. Dupa 13 nu veti mai avea cetatenie! Eu sustin statalitatea Republicii Moldova. Pregatiti-va domnule Traian Basescu, dupa 14 noiembrie veti pierde cetatenia pe care nu o meritati”, a sustinut Dodon, citat de protv.md.

De altfel, si deunazi, dupa ce a jurat sa respecte legile statului de peste Prut, parcurgand pasul final de urmat, dupa ce actualul sef al statului moldovean i-a acordat cetatenia moldoveneasca, Basescu a subliniat o data in plus faptul ca sustine parcursul proeuropean al Moldovei. Viziune pe care a declarat ca o are si Sandu, total opusa fata de cea a contracandidatului sau din lupta pentru prima functie in Republica Moldova.

sursa foto: publika.md

429 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca aveti un calculator si conexiune la internet, alaturati-va ofertei geniale de facut bani a unui roman inteligent si ambitios.
    Este vorba de o poveste senzationala pentru Hollywood, cu cel mai socant subiect de film.Totul este absolut sigur!
    Convingeti-va, solicitand detalii la una din adresele de email ale echipei: cmunteanu55@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger