AcasăPoliticaDocumentele privind fuziunea PNL-PDL, depuse la tribunal

Documentele privind fuziunea PNL-PDL, depuse la tribunal

Reprezentantii celor doua formatiuni de dreapta, PNL si PDL, au depus la Tribunalul Bucuresti documentele necesare inregistrarii fuziunii, prin contopire, a partidelor conduse de Klaus Iohannis, respectiv Vasile Blaga.

Totodata, au fost depuse si actele ce vizeaza oficializarea fuziunii prin absorbtie a PDL cu Partidul Forta Civica, formatiune in fruntea careia se afla fostul premier Mihai Razvan Ungureanu. De altfel, secretarul executiv al democrat-liberalilor, Cristina Traila, a precizat, intr-o interventie telefonica la postul Digi 24, ca, in cazul in care procedura nu va fi finalizata in instanta, pana pe 23 septembrie, cele doua partide vor merge la alegerile prezidentiale ca alianta electorala. „Daca pana pe 23 septembrie, conform calendarului electoral, nu vom avea decizia noului partid se va merge pe o alianta electorala, asa cum s-a decis in conventiile celor doua partide”, a declarat Traila.

Cele doua formatiuni urmeaza sa anunte, zilele urmatoare, numele candidatului comun care va intra in cursa pentru Cotroceni din partea dreptei unite, si daca acesta va fi Klaus Iohannis, desemnat prezidentialbilul PNL, ori Catalin Predoiu, nominalizarea democrat-liberalilor in lupta pentru cea mai inalta functie in stat.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger