AcasăPoliticaDNA pune Bombonica pe coliva lui Dragnea

DNA pune Bombonica pe coliva lui Dragnea

Liviu Dragnea este urmat, se pare, de fosta nevasta Bombonica Prodana in aventura penala cu fantome

Nu stim exact ce se intampla, insa familia Dragnea e urmarita de fantome. Dupa ce Liviu Dragnea a ajuns sa fie judecat din cauza alegatorilor fantoma in dosarul fraudarii referendumului, acum si fosta nevasta trage consecintele penale din cauza angajatilor fantoma. Bombonica Prodana este cercetata pentru abuz in serviciu pentru ca ar fi mentinut in functie angajati care primeau salarii, dar care nu veneau la munca.

Liviu Dragnea este urmat, se pare, de fosta nevasta Bombonica Prodana in aventura penala cu fantome

Bombonica Prodana, fosta Dragnea, a fost ieri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a i se aduce la cunostinta calitatea de suspect intr-un dosar in care sunt cercetati sefi din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Faptele de care este acuzata fosta nevasta a actualului presedinte al PSD ar fi fost comise cand aceasta era coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei si sef serviciu secretariat din DGASPC Teleorman. Potrivit procurorilor, in perioada iulie 2006 – 2013, mai multi sefi din DGASPC, printre care si fosta nevasta a lui Dragnea, au dispus ilegal mentinerea in functii si implicit plata drepturilor salariale pentru patru angajati, desi stiau ca acestia nu s-au prezentat efectiv la serviciu si nu au prestat vreo activitate.

Bombonica Prodana

Bombonica Prodana este acuzata ca, in perioadele 3 martie – 1 august 2008 si 3 iulie 2009 – 1 august 2010, nu a sanctionat doua subordonate incadrate in functia de referent la institutiile pe care le conducea, desi stia ca nu s-au prezentat la serviciu si nu au respectat prevederile contractului individual de munca si fisa postului. Nu este primul dosar in care apare numele Bombonicai Dragnea. Aceasta a mai fost cercetata de Parchetul General pentru suspiciuni de evaziune fiscala, sesizate de ANAF in 2012. Cauza a fost clasata, insa, doi ani mai tarziu.

author avatar
National
1.378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger