Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Discutii Iohannis-Radev. Presedintele bulgar, asteptat miercuri la Cotroceni

Discutii Iohannis-Radev. Presedintele bulgar, asteptat miercuri la Cotroceni

Autor:

Pe langa evenimente ce tin de politica interna, si aici ne referim la recentele consultari cu reprezentantii formatiunilor cu reprezentare in Parlament, pe marginea alcatuirii noului Guvern, pe agenda presedintelui figureaza si aspecte legate de politica externe, in speta intrevederi cu lideri straini.

 

10363608 988380104582574 1350701036791212918 n ioh 720x480 Discutii Iohannis Radev. Presedintele bulgar, asteptat miercuri la CotroceniIn acest sens, in cursul diminetii de miercuri, Klaus Iohannis urmeaza sa il primeasca la Cotroceni pe omologul sau bulgar. Discutiile cu Rumen Radev vor avea in vedere, printre altele, teme precum “continuarea dezvoltarii relatiilor economice, precum si a cooperarii sectoriale, in special in domenii precum energia si transporturile, in contextul in care Romania este al treilea partener comercial al Bulgariei in Uniunea Europeana, iar tendinta de crestere a volumului schimburilor bilaterale s-a mentinut in ultimii ani”, dupa cum s-a transmis, marti, din directia Presedintiei, intr-un comunicat.

Vizita oficiala a sefului statului vecin vine ca raspuns la invitatia adresata de catre presedintele roman si se incheie joi, 29 iunie.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!