AcasăPoliticaDin nou la Curtea Suprema. Elena Udrea afla daca scapa de controlul...

Din nou la Curtea Suprema. Elena Udrea afla daca scapa de controlul judiciar

Deputatul s-a prezentat si luni la Instanta Suprema, de aceasta data la sedinta in care magistratii urmeaza sa analizeze solicitarea prin care Udrea vrea sa scape de controlul judiciar.

Fosta sefa a PMP a ajuns la Inalta Curte cu putine minute inainte de ora 9, cand era programata sa inceapa sedinta in acest caz si s-a grabit sa intre in cladire, drept urmare nu a facut declaratii.

Fostul ministru al Turismului a contestat decizia de prelungire a masurii pe care magistratii au dispus-o in cazul sau, in dosarul „Gala Bute”, si spera ca judecatorii sa ii accepte cererea. Hotararea pe care judecatorii o vor lua in prima zi a acestei saptamani va fi una definitiva.

Peste doua zile, Elena Udrea va fi prezenta in Parlament, la sedinta in cadrul acreia se vor vota cele trei solicitari ale procurorilor DNA, in privinta sa, intr-un nou dosar pe care il intrumenteaza.

Va reamintim ca solicitarea privind inceperea urmaririi penale a primit aviz favorabil din partea Comisiei Juridice a Camerei, in cazul celorlalte doua – cel privind retinerea si cel privind arestarea preventiva – fiind consemnat faptul ca nu au fost inregistrate suficiente voturi pentru incuviintare.

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger