AcasăPoliticaDiagnostic la Senat: Ponta e dus cu pluta!

Diagnostic la Senat: Ponta e dus cu pluta!

Chiar daca nu se afla pe ordinea de zi, ”starea de sanatate psihica” a premierului Victor Ponta a fost dezbatuta in plenul Senatului.

Victor Ponta, sfatuit sa consulte un psihiatru

Cand este seful Executivului ”normal” si cand este ”patologic”? Aceasta a fost intrebarea la care democrat-liberalul Dan Marian a incercat sa gaseasca raspunsul cu ajutorul colegilor senatori. Pentru ca misiunea alesilor sa fie mai usoara, pedelistul a oferit mai multe exemple din care, sustine el, reiese clar ca premierul are probleme serioase.

“De cand s-a instalat in functia de prim-ministru, Victor Ponta pare ca sufera de un sindrom al dedublarii personalitatii. (…)Starea de sanatate psihica a premierului este realmente ingrijoratoare prin efectele pe care le genereaza asupra colegilor de cabinet. (…)Cand era Ponta normal, atunci cand isteriza populatia impotriva capitalistilor sau cand a dat ordin pesedeilor de la conducerea Consiliului Judetean Vaslui sa semneze cu doua maini autorizatiile pentru explorarile Chevronului? Cand este Victor-Viorel Ponta normal si cand este patologic?”, a afirmat Dan Marian.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
896 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger