AcasăPoliticaDezvaluiri incredibile. Grebla: "A fost montata aparatura inclusiv in bai/am fost monitorizat...

Dezvaluiri incredibile. Grebla: „A fost montata aparatura inclusiv in bai/am fost monitorizat in cel mai aspru mod”

Cunoscut drept fost magistrat din cadrul completului de judecatori ai Curtii Constitutionale, despre Toni Grebla se stie ca, in urma cu cativa ani, a ajuns in vizorul DNA-ului, motiv pentru care a fi parasit CCR-ul.

Dupa o perioada in care nu a mai aparut in spatiul public, Grebla a facut, seara trecuta, o serie de dezvaluiri greu de imaginat. Fostul judecator sustine ca, vreme de patru luni, ar fi fost monitorizat in propriul apartament – de la un hotel din Capitala, dupa ce i-ar fi fost instalata aparatura specifica inclusiv in baie – fara sa fie informat despre acest pas.

Fostul judecator CCR spune ca nu ar fi fost formulata vreo plangere la adresa sa. „S-a inceput urmarirea penala in iunie 2014 impotriva mea, (…) am fost urmarit penal fara sa fiu informat. Tot in iunie 2014, s-au obtinut mandate de interceptare tehnica, filmare, fotografiere, inregistrare ambientala in spatii publice, pana in septembrie 2014. Dupa cea de-a doua lege Big Brother, s-a obtinut de la ICCJ un mandat prin care ofiterului tehnic i s-a permis sa intre in locuinta si sa monteze acolo aparatura (…) pana in ianuarie 2015 (…). Aceasta reprezinta cea mai grava forma de intruziune in viata privata (…). A fost montata aparatura audio-video in toate incaperile, inclusiv in bai. (…) In camera hotelului. (…) Aceasta masura a fost nejustificata il reprezinta si un fapt absolut cert – si anume din toata aceasta septembrie 2014-ianuare 2015, nu exista nicio imagine, inregistrare, proba la dosarul cauzei, pentru aceasta perioada. (…) Timp de patru luni am fost monitorizat in cel mai aspru mod si barbar si cel mai intim mod -eu si familia mea – si acele imagini eu nu stiu ce s-a intamplat, unde sunt acum, cand vor fi distruse”, a declarat Grebla duminica seara, la Antena 3.

318 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger