Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dezbatere. Becali: “Gratierea trebuie data!”/ A venit cu mai multe propuneri

Dezbatere. Becali: “Gratierea trebuie data!”/ A venit cu mai multe propuneri

Autor:

Omul de afaceri a tinut sa fie prezent luni dimineata la dezbaterile de la Ministerul Justitiei, in care s-au discutat temele care sunt cuprinse in cele doua proiecte de ordonanta.

 

GIGI BECALI FANE 126 334x500 Dezbatere. Becali: Gratierea trebuie data!/ A venit cu mai multe propuneri “Eu n-aveam cum sa nu vin, eu stiu ce e in puscarii. Oamenii aia trebuie sa inteleaga asa: ce-i in puscarii este jale. Si ei fac parte tot din neamul asta – si aia 100.000 – ca si aia din puscarii”, a subliniat Gigi Becali, cu referire la oamenii care au iesit, duminica seara, in Capitala si in marile orase din tara, dar si din afara ei, pentru a manifesta fata de cele doua ordonante pe Justitie.

“Gratierea trebuie data, ca stiu ce e acolo si d-aia sunt aici! Dar nu se poate asa, ce au facut ei, normal ca oamenii au iesit in strada! Pai daca tu faci un proiect de gratiere numai pe abuz in serviciu – ca atata este – abuz in serviciu si accidente rutiere”, a conchis afaceristul, inainte sa intre la discutiile de la minister.

In aceste conditii, Gigi Becali a venit cu o propunere de revizuire a actualului text – sa existe o astfel de varianta doar in cazul persoanelor care au condamnari intre 3 si 4 ani, explicatia latifundiarului din Pipera fiind urmatoarea: “nu stiu la puscarie niciun politician care are intre 3 si 4 ani de puscarie”, in timp ce padeapsa pentru abuz in serviciu sa nu fie schimbata. Mai mult, Becali a venit si cu 10 propuneri de fapte care “sa se gratieze”, “fapte usoare” – printre care si santajul, nu insa si faptul de coruptie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!