AcasăPoliticaDesi departe de Capitala, Ciolos n-a scapat de nemultumirile sindicalistilor (VIDEO)

Desi departe de Capitala, Ciolos n-a scapat de nemultumirile sindicalistilor (VIDEO)

Cateva zeci de sindicalisti din Educatie au protestat, in prima parte a zilei, dar nu in Bucuresti, unde se afla sediile responsabililor de la care asteapta solutii pentru problemele lor- in speta Guvernul si Ministerul Educatiei, ci tocmai in fata prefecturii iesene. Si fix in momentul in care seful guvernului, aflat in vizita cu treaba la Iasi, s-a nimerit sa ajunga la institutie, pentru o intalnire cu oficialii locali.

„Am rezolvat tot ce am putut”, a raspus Ciolos interpelarii unui sindicalist, care ii spusese ca, desi i-au transmis inca de acum ceva vreme revendicarile lor, acestea nu si-au gasit rezolvare, moment in care din randul protestatarilor s-a auzit un prim „huo” hotarat, urmat de fluieraturi.

Un lucru e cert, primul-ministru ar vrea ca sindicalistii ieseni nemultumiti sa aiba si mai multa rabdare. „Imi cereti socoteala pentur ce nu s-a facut timp de 20 de ani”, le-a mai transmis Dacian Ciolos.

Va amintim ca seful de la Palatul Victoria a mai dat ochii si in primavara, catre finele lui aprilie, cu sindicalistii din Educatie, care la momentul respectiv ii cereau sa-si faca timp pentru invatamant.

sursa foto: Antena3

242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger