AcasăPoliticaDeranjat de preocuparea privind teza sa de doctorat. Ponta: "Regret ca Romania...

Deranjat de preocuparea privind teza sa de doctorat. Ponta: „Regret ca Romania are in 2016 metode si mentalitati tipice anilor ’50”

Comentand pe marginea celei ce s-a anuntat a fi a treia tentativa din directia Universitatii Bucuresti de a-i retrage titlul de doctor in Drept, ca urmare a suspiciunilor de plagiat care planeaza asupra tezei sale, fostul sef al Guvernului a ajuns la concluzii destul de dure, facand o asociere – pe un anume palier -cu perioada comunista. Si, dupa cum nu au fost putini cei care au remarcat, a ales sa aduca -si de aceasta data -in discutie si numele fostului sef al statului.

Trecandu-si concluziile pe aceasta tema intr-un mesaj pe care l-a postat, marti la amiaza, pe contul sau de pe o populara retea de socializare, Ponta a notat ca „In anii ’50 comunistii veniti la conducerea Universitatii din Bucuresti dadeau afara oamenii pe criterii strict politice! In 2011 cativa securisti au fost impusi de Basescu la conducerea Universitatii si de atunci fac acelasi lucru – decizii pe criterii strict politice!”, sustinand, totodata, ca in ultimii patru ani respectivii nu ar mai fi avut o alta preocupare decat teza cu pricina. „Au facut o Comisie DOAR pentru mine si cer retragerea unui titlu obtinut legal DOAR pentru mine”, sustine fostul sef al Guvernului, inainte de a face din nou o comparatie cu anii ’50. „Regret ca Romania are in 2016 metode si mentalitati tipice anilor ’50, ca institutii fundamentale sunt conduse de oameni „dirijati” de propriile lor slabiciuni si „schelete din dulap”. „, mai scrie Ponta in mesajul de pe Facebook.

Va reamintim ca la finele anului trecut, actualul ministru al Educatiei a anuntat atat faptul ca vor fi stabilite noi reguli in privinta retragerii titlurilor de doctor, cat si desfiintarea Consiliului National de Etica.

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger