AcasăPoliticaDeputatul Teodorescu, inaintea votului: Retraiesc un vis urat/va rog cu colegialitate sa...

Deputatul Teodorescu, inaintea votului: Retraiesc un vis urat/va rog cu colegialitate sa votati impotriva cererii de arestare

Membrii Comisiei juridice a Camerei au fost de acord cu ridicarea imunitatii deputatilor PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu

Dupa Ioan Oltean, si Catalin Teodorescu si-a sustinut- de la tribuna Parlamentului- nevinovatia, respingand acuzatiile procurorilor, in dosarul cunoscut drept „ANRP 4”, in ziua in care se voteaza cererile DNA pe numele celor doi.

(foto: argesplus.ro)

Deputatul liberal si fost membru al Comisiei Speciale pentru Stabilirea Despagubirilor, din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietarilor, cercetat actualmente sub control judiciar in primul dosar ANRP, in care este acuzat de coruptie, si aflat pentru a doua oara in postura de a se adresa deputatilor, in conditiile in care procurorii au cerut un nou aviz privind arestarea sa preventiva, si-a aparat cauza, de la tribuna Parlamentului.

Si, inainte ca ai sai colegi din Camera Deputatilor sa-si exprime, prin vot secret, cu bile, optiunea in privinta cererii DNA pe numele sau, Catalin Teodorescu le-a cerut sa respinga solicitarea procurorilor. „Va rog cu colegialitate sa votati impotriva cererii de arestare”, le-a transmis deputatul liberal, amintind ca se afla sub control judiciar  – tot pentru presupuse fapte de coruptie, drept urmare a lasat sa se intrevada faptul ca, astfel, nu s-ar impune arestarea sa preventiva.

„Astazi retraiesc un vis urat, avut in urma cu un an, cand ma aflam tot aici, in fata dumneavoastra. (…) Nu am facut nimic altceva decat sa imi indeplinesc obligatiile de serviciu, ca membru al unei comisii (…) votul meu fiind egal cu al celorlalti opt”, a mai sustinut Teodorescu, de la tribuna salii in care se desfasoara sedinta de plen.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger