AcasăPoliticaDeputatul Rizea a ajuns la DNA

Deputatul Rizea a ajuns la DNA

Parlamentarul social-democrat care aspira sa intre in cursa pentru sefia Primariei sectorului 5 a fost vazut intrand, in aceasta dimineata, in sediul central al DNA-ului.

UPDATE 13.33 – Rizea a negat ca ar fi fost adus cu mandat la audieri. „E vorba de o problema mai veche care s-a rezolvat acum 6 ani de zile”, a sustinut social-democratul, in timp ce isi facea loc prin armata de jurnalisti aflati in fata sediului DNA, pentru a ajunge la masina.

––-

 

Cristian Rizea a intrat in cladire insotit de doi reprezentanti ai DNA si nu a facut declaratii inainte de ajunge sa discute cu procurorii, odata ce acestia din urma i-au solicitat sa se prezinte la sediul institutiei.

Pana la aceasta ora nu au fost facute precizari oficiale in privinta dosarului in care a fost audiat Rizea si nici cu privire la calitatea in care anchetatorii anticoruptie au dorit sa stea de vorba cu alesul neamului care tinteste sa ocupe fotoliul de primar al sectorului 5.

In privinta statutului sau in partid, va reamintim ca Dragnea anunta, pe 9 februarie, faptul ca social-democratii din conducerea formatiunii au decis ca Rizea sa fie suspendat timp de sase luni de la sefia organizatiei sectorului 5 a PSD-ului, ca urmare a intentiei acestei filiale de a organiza un miting impotriva unui alt social-democrat.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger