AcasăPoliticaDeputatul Radulescu s-a decis sa se suspende din PSD

Deputatul Radulescu s-a decis sa se suspende din PSD

In prima zi a saptamanii, despre Catalin Radulescu s-au aflat doua lucruri – in primul rand ca a decis sa se autosuspende din PSD, dar si ca, zilele trecute, a fost audiat la Parchetul General.

In conditiile in care seful PSD insusi a anuntat ca mai-marii formatiunii vor decide ce anume masura se va lua in cazul lui Catalin Radulescu, dupa declaratiile acestuia din urma, facute intr-un cotidian central, nefiind exclus ca deputatul sa fie dat afara din partid, s-a aflat ca parlamentarul argesean a hotarat de bunavoie sa suspende din tabara social-democrata.

„Am decis sa ma autosuspend si sa pun la dispozitia conducerii partidului toate datele care sa faca lumina in chestiunea in care am fost implicat”, a sustinut deputatul, citate de site-ul  „Criterii Nationale”.

Pe langa acest aspect, tot luni s-a aflat ca Radulescu a facut precizari in fata procurorilor de la Parchetul de la Inalta Curte, in calitate de martor, in dosarul in care se fac cercetari – in rem- pentru tulburarea linistii publice. S-ar fi intamplat vinerea trecuta.

sursa foto: Facebook

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger