AcasăPoliticaDeputatul Martin, contract de 35 de milioane de euro de la un...

Deputatul Martin, contract de 35 de milioane de euro de la un coleg de partid

Deputatul PSD Eduard Martin, care se zbate sa schimbe „Legea deseurilor” cu sprijinul premierului Victor Ponta, a primit un contract de 35 de milioane de euro de la un coleg de partid, ca sa  stranga gunoaiele din judetul Teleorman.

Eduard Martin castiga zeci de milioane de euro din bani publici
Presedintele CJ Teleorman, Adrian Gadea, a fost scolit bine de Liviu Dragnea
Unul dintre cele mai sarace judete a oferit un contract gras firmei Polaris M Holding SRL, detinuta de deputatul PSD

„Deputatul cu Lamborghini” face afaceri de milioane cu pesedistii lui, iar unul dintre cele mai recente contracte a fost primit de la „elevul” lui Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Adrian Gadea. Chiar daca este la carma celui mai sarac judet, dupa Vaslui, pesedistul Gadea a scos de la pusculita 35 de milioane de euro si i-a oferit acesti bani colegului de partid Eduard Martin, pentru a strange gunoaiele din Teleorman cu firma sa, Polaris M Holding SRL. Ce gunoaie pot face unii dintre cei mai saraci romani, in conditiile in care n-au nici dupa ce bea apa, nu se stie. Se stie doar ca in Teleorman trebuie sa fie curat, iar castigatoare a fost desemnata firma Polaris din Constanta, detinuta de deputatul PSD Eduard Martin.

Vrea lege pentru el si cumatrul Prigoana

Eduard Martin, fiul lui Gheorghe Martin, fost prefect PDSR al Constantei, considerat unul dintre baronii locali ai guvernarii Nastase, are peste 500 de contracte din bani publici, si, mai nou,  incearca sa promoveze o lege care-i va mai baga in buzunare cateva zeci de milioane de euro. Deputatul constantean incearca sa schimbe cu sprijinul lui Victor Ponta „legea gunoaielor”, prin care ONG-urile de mediu si firmele de reciclare vor fi eliminate, exclusivitatea pentru reciclarea gunoaielor revenind societatilor care transporta gunoiul. Si, in conditiile in care Eduard Martin si cumatrul lui, Silviu Prigoana, detin firme de salubritate, este lesne de inteles cine va beneficia de lege…

author avatar
Dan Bratu
786 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger