AcasăPoliticaDeputatul Marko Attila anunta ca a demisionat din Parlament

Deputatul Marko Attila anunta ca a demisionat din Parlament

In conditiile in care, in ultimele ore, s-a vehiculat ca ar fi renuntat la statutul de ales, Marko Attila a trimis un mesaj, pe Facebook, prin care confirma faptul ca a decis sa renunte la calitatea de deputat.

Aflat de cateva luni in Ungaria, parlamentarul UDMR in cazul caruia DNA a solicitat, recent, Camerei, incuviintarea retinerii si arestarii preventive, in dosarul ANRP in care mai sunt cercetati, printre altii, si fostul sef ANI, Horia Georgescu, precum si deputatul PNL, Theodor Nicolescu, a anuntat, pe contul sau de pe reteaua de socializare, faptul ca a demisionat, miercuri, din calitatea de deputat. Hotararea sa a fost comunicata inainte ca deputatii sa voteze, in plen, in privinta noii solicitari a procurorilor anticoruptie formulate pe numele deputatului UDMR.

(foto: captura Facebook/Marko Attila)

Azi (miercuri-n.r) am demisionat dun functia de deputat. A fost cea mai grea decizie a vietii mele, sa ma retrag de bunavoie si nevinovat din munca pentru care mi-am dedicat intreaga viata„, suna mesajul transmis de catre Marko Attila.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger