AcasăPoliticaDeputatul Ion Ochi, cercetat sub control judiciar

Deputatul Ion Ochi, cercetat sub control judiciar

Parlamentarul PSD Ion Ochi a venit, joi in jurul pranzului, la sediul procurorilor anticoruptie din Brasov, unde a aflat ca a fost plasat sub control judiciar. S-a intamplat la doar o zi dupa ce colegii sai deputati au respins solicitarea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii sale preventive.

Dupa doar cateva zeci de minute de discutii cu reprezentantii DNA, Ochi a parasit cladirea in care se afla sediul procurorilor anticoruptie brasoveni, confirmand faptul ca a fost anuntat ca va fi cercetat sub control judiciar. „Este o masura fireasca pe care o au si alti coinculpati in acest dosar”, a fost prima reactie a deputatului in cazul caruia in urma votului din plenul camerei, de miercuri, s-a anuntat ca 152 de alesi din Camera au votat „impotriva” cererii DNA, in timp ce alti 108 au votat „pentru”. De altfel, in perioada cat va fi cercetat sub control judiciar Ochi intentioneaza sa se prezinte la Parlament, semn ca nu are nicio restrictie in acest sens.

Ochi a adaugat ca, pe perioada cat se va afla sub control judiciar, are de respecta anumite obligatii, printre care si aceea de a nu lua legatura cu alte persoane cercetate in acelasi dosar.

In privinta acestei chestiuni, deputatul PSD – pe care DNA il acuza de abuz in serviciu si luare de mita – a asigurat ca va respecta masurile impuse de catre oamenii legii. „Voi respecta ceea ce s-a dispus prin ordonanata. Ma voi prezenta si la politie, iar acolo mi se va aduce la cunostinta ce masuri mi se impun. Deocamdata nu stiu. Am niste restrictii de a lua legatura cu anumite persoane din dosar si le voi respecta”, a conchis Ion Ochi, in momentul in care a plecat de la DNA Brasov.

sursa foto: cdep.ro

author avatar
Cristina Stefan
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger