AcasăPoliticaDeputatul Ghita, din nou la Parchet, in privinta autodenuntului: Nu e ceva...

Deputatul Ghita, din nou la Parchet, in privinta autodenuntului: Nu e ceva impotriva Laurei Kovesi

La doua zile de cand a detonat o adevarata bomba in spatiul public, alegand sa se denunte in privinta unui raport facut pe marginea tezei de doctorat al actualei sefe a DNA, Sebastian Ghita a revenit la Parchetul de pe langa Inalta Curte.

A fost chemat de procurorii care se ocupa de cauza deschisa ca urmare a autodenuntului depus de Sebastian Ghita in privinta „masluirii” raportului de expertiza, demers la care, sustine deputatul, ar fi participat si alti inalti demnitari ai statului. Parlamentarul umeaza sa dea si alte declaratii, sa indice care anume sunt martorii pe care ii propune pentur a fi audiati, dar si, mai ales, care sunt dovezile care ar putea sa sprijine spusele sale.

De altfel, deputatul s-a declarat multumit de faptul ca procurorii au decis sa deschida o ancheta in acest caz. „Ceea ce eu incerc sa fac nu e ceva impotriva Laurei Codruta Kovesi si, de altfel, nici nu o vizeaza aceasta plangere, este ceva ce are legatura cu mine, de aceea celor care am vazut ca dintr-odata, din aparatori ai adevarului si ai Justitiei s-au transformat in niste oameni care nu isi doresc vreodata sa se afle vreodata ceva de vreun procuror de la DNA, le spun ca sunt si ei oameni, ca si noi”, a tinut sa lamureasca Ghita.

Urmare a spuselor lui Ghita, sefa DNA a recationat, dezmintind orice acuzatie de plagiat. „Cu referire la teza de doctorat Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal, tin sa precizez ca aceasta este o lucrare care imi apartine in totalitate si ca nu am plagiat”, a transmis Laura Kovesi.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger