AcasăPoliticaDeputatul Eugen Nicolicea, audiat ca martor la Parchetul General

Deputatul Eugen Nicolicea, audiat ca martor la Parchetul General

Eugen Nicolicea

Nicolicea s-a prezentat, marti dimineata, la Parchetul General din Capitala, pentru a discuta cu procurorii in calitate de martor.

Eugen Nicolicea

Parlamentarul, fost presedinte al Comisiei Nana, a explicat ca, din cate stie, aparatorul legal al fostului presedinte in cauza in care fostul lider de la Cotroceni este cercetat penal a solicitat audierea tuturor membrilor acestui for.

Drept urmare, Eugen Nicolicea, ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, a ajuns in fata procurorilor, pentru a discuta cu acestia din urma, desi, a adaugat deputatul, la momentul in care Traian Basescu a facut declaratiile analizate de catre anchetatori, parlamentarul nu mai era sef si nici macar nu mai facea parte din respectiva comisie. „Avand in vedere ca am fost presedinte al comisiei pana in martie 2014, evident ca am fost citat si eu ca martor. Declaratia mea ajuta la aflarea adevarului”, a precizat Nicolicea, la iesirea de la audieri.

Va amintim ca fostul presedinte este cercetat penal intr-un dosar deschis ca urmare a plangerii depuse, la Pachet, de catre parlamentarul social-democrat Gabriela Firea, aceasta din urma acuzandu-l pe Traian Basescu de amenintare si santaj, in legatura cu anumite declaratii facute de acesta din urma, in aprilie anul trecut, la adresa senatoarei si a sotului ei.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger