Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Deputatul Ciuhodaru, lasat singur. PSD-ul se “delimiteaza categoric” de initiativa lui

Deputatul Ciuhodaru, lasat singur. PSD-ul se “delimiteaza categoric” de initiativa lui

Autor:

Deputatul iesean nu doar ca nu e sustinut in initiativa sa de catre colegii social-democrati, ci chiar a fost anuntat ca PSD-ul “se va opune acestui demers si va vota impotriva” propunerii legislative care a iscat deja o multime de discutii in spatiul public, dupa ce s-a aflat ca a fost depusa la Senat.

 

purtator de cuvant 720x450 Deputatul Ciuhodaru, lasat singur. PSD ul se “delimiteaza categoric” de initiativa luiIn ciuda faptului ca parlamentarul PSD de la Iasi a incercat sa-si sustina cat a putut de bine initiativa depusa la Senat, sustinand, la un post TV, ca proiectul sau nu ar avea legatura cu recentele proteste din zona Guvernului, si ca vizeaza “acoperirea unui vid legislativ – mai precis la acoperirea si condamnarea manifestatiilor extremiste, revizioniste si separatiste”, colegii pesedisti nu ii stau alaturi in acest caz. “Partidul Social Democrat se delimiteaza categoric de initiativa personala a deputatului Tudor Ciuhodaru de a completa Codul Penal, in sensul extinderii domeniului de aplicare a sanctiunilor privind faptele indreptate impotriva ordinii constitutionale sau a exercitarii autoritatii de stat”, a transmis purtatorul de cuvant al PSD-ului.

La nivel de motive, pesedistii transmit, prin intermediul lui Adrian-Marius Dobre, doua aspecte. Si anume, in primul rand, ca, in opinia lor, “forma actuala a Codului Penal are prevederi clare si suficiente in legatura cu astfel de fapte si nu necesita completari sau modificari”, dar si acela ca “abordarea deputatului Tudor Ciuhodaru in aceasta materie este vaga, iar din acest motiv prezinta mai multe vicii de constitutionalitate in ceea ce priveste respectarea unor drepturi si libertati fundamentale precum libertatea intrunirilor sau dreptul de asociere”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!