AcasăPoliticaDeputatul Ciuhodaru lamureste: ce anume tip de manifestari vizeaza proiectul sau

Deputatul Ciuhodaru lamureste: ce anume tip de manifestari vizeaza proiectul sau

Dupa ce deputatul a depus la Senat un proiect ce prevede pedepse cu inchisoarea in cazul unor actiuni “in scopul schimbarii ordinii constitutionale ori a ingreunarii sau impiedicarii exercitarii puterii de stat”, social-democratul iesean a venit cu precizari.

Totul ca urmare a faptului ca nici bine nu s-a aflat de demersul legislativ depus de Ciudodaru, multi s-au gandit la faptul ca, avand in vedere ca demersul vine dupa saptamani intregi de manifestari in fata Guvernului, pe marginea aprobarii OUG 13, intre timp abrogata, demersul legislativ ar putea viza si astfel de proteste.

Deputatul PSD, initiator al proiectului in cauza, insista, insa, ca nu s-ar pune problema de asa ceva. Tudor Ciuhodaru sustine ca scopul este altul – completarea unui articol din Codul Penal. “Proiectul a mai fost depus, tot de mine, in mandatul trecut si se refera la acoperirea unui vid legislativ – mai precis la acoperirea si condamnarea manifestatiilor extremiste, revizioniste si separatiste (…) Eu sunt impotriva extremismului si impotriva celor care ataca prin manifestari revizioniste si separatiste chiar esenta statului roman (…) Manifestatiile extremiste sunt condamnate peste tot in lumea asta”, a precizat parlamentarul, vineri, la Digi 24. Intrebat, concret, daca proiectul ar viza proteste de genul celor din Piata Victoriei, Ciuhodaru a raspuns: “fara indoiala, nu”.

126 afisari

1 COMENTARIU

  1. Deputatul PSD Tudor Ciuhodaru daca are discernamantul necesar sa depuna proiecte de lege legate de sistemul de sanatate publica ori cel medical care este decazut total. TREBUIE LEGIFERAT CA PARLAMENTARII SA DEPUNA FIECARE PROIECTE DE LEGI DOAR IN DOMENIUL DE PREGATIRE SIINTIFICA PE CARE IL POSEDA. LA FOTBAL, POLITICA, AGRICULTURA, DREPT , SE PRICEP TOTI SEMIDOCTII.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger