AcasăPoliticaDeputatul Catalin Radulescu s-a ales cu o suspendare din PSD

Deputatul Catalin Radulescu s-a ales cu o suspendare din PSD

Printre primele decizii despre care s-a aflat ca s-au luat in cadrul sedintei conducerii social-democrate, reunite joi intr-o cunoscuta statiune montana, este cea care il vizeaza pe deputatul Catalin Radulescu.

Pesedistul s-a ales cu o pauza fortata de sase luni, a decis Comitetul Executiv National al PSD. Totul dupa ce a intrat in vizorul mai-marilor partidului din care face parte, urmare a controverselor iscate de declaratiile facute intr-un interviu dat unui cotidian central in privinta protestatarilor din Piata Victoriei, pe fondul OUG 13.

De altfel, inca din ziua precedenta liderul PSD anunta ca situatia va fi transata in cadrul sedintei CExN al PSD-ului care a inceput joi in jurul orei 11. „A incercat sa se autosuspende, nu i-a iesit. O sa propun eu autosuspendarea lui”, declara, ironic, seful PSD, deunazi, facand aluzie la decizia anuntata de Radulescu in 20 martie, aceea de a se suspenda din PSD, pe fondul scandalului mediatic iscat de declaratiile sale. E de mentionat ca Radulescu a subliniat ca a fost inteles gresit.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger