AcasăPoliticaDeputatul Anghel Stanciu, din nou in vizorul ANI

Deputatul Anghel Stanciu, din nou in vizorul ANI

Parlamentarul social-democrat a intrat pentur a doua oara in atentia inspectorilor de integritate.

De aceasta data, din directia institutiei s-a anuntat faptul ca Agentia Nationala de Integritate „a constatat faptul ca STANCIU ANGHEL s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 21 ianuarie 2010 – 15 mai 2013, intrucat a detinut simultan calitatile de deputat si comerciant persoana fizica in cadrul „STANCIU ANGHEL PERSOANA FIZICA AUTORIZATA””.

Ca urmare a celor constatate, inspectorii de intergitate sustin ca l-au anuntat pe actualul deputat de acest aspect, iar deputatul ar fi ales sa depuna la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Nu e prima oara cand Stanciu ajunge in vizorul ANI. Dupa ce in luna decembrie a anului 2011 ar fi constatat ca ar fi incalcat regimul juridic „privind conflictul de interese in materie administrativa si indicii referitoare la posibila savarsire a infractiunii de conflict de interese”, avand in vedere ca a angajat atat fiul, cat si pe sotia acestuia din urma la biroul sau parlamentar, deputatul s-a ales cu o condamnare definitiva la o jumatate de an de inchisoare, cu suspendare.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger